FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pristupite ekskluzivnom klubu lijepih i bogatih

KOPENHAGEN, 28. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Površan, ponekad okrutan,uvijek elitistički: dobrodošli u mali svijet BeautifulPeople.net -klub ekskluzivno namijenjen bogatim i lijepim ljudima.
KOPENHAGEN, 28. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Površan, ponekad okrutan, uvijek elitistički: dobrodošli u mali svijet BeautifulPeople.net - klub ekskluzivno namijenjen bogatim i lijepim ljudima.

Smatran "glupim" među osporavateljima, ovaj internetski klub je doživio velik uspjeh u Danskoj, zemlji podrijetla, i širi se svijetom s brojem članova koji bi trebao dosegnuti milijun do kraja godine, kaže Robert Hintze, 28-godišnji Danac koji je osnovao klub prije tri godine.

U lipnju je klub pokrenut u Velikoj Britaniji. Oko 1400 članova BeautifulPeople.neta kao i njihovi prijatelji došli su na inauguracijsku večer u vrlo otmjen klub u Londonu.

Ovog ljeta predviđa se da zajednica otvori vrata u Francuskoj, Monaku, Španjolskoj, Njemačkoj i preostalom dijelu Skandinavije.

U Sjedinjenim Državama inauguracija se predviđa u srpnju, a u Singapuru, Hong Kongu, Australiji i Južnoafričkoj Republici u kolovozu.

Članstvu prethodi ispit u kojem se isprepliću okrutnost i ekskluzivnost: podnosioce zahtjeva primaju pripadnici suprotnog spola u postupku odabira koji podsjeća na one reality showima. Naravno, osim upitnika, obavezna je i fotografija.

Kružok je namijenjen olakšavanju "privatnih i profesionalnih susreta između osoba koje su iznad prosjeka zahvaljući svojem privlačnom tjelesnom izgledu i iznimnim osobnim kvalitetama", objašnjava idejni autor.

BeautifulPeople.net spaja osobe za zajedničke večere, izlaske u kino, dobivanje posla, odlaske na skijanje u dobro zimovalište, pronalaženje stana i, jasno, pronalaženje srodne duše.

U Danskoj je od 2002. godine primljeno samo 12.000 od 70.000 kandidata. U Velikoj Britaniji odabrano ih je 3500 od ukupno 14.000.

Većina članova je bogata, imaju između 28 i 35 godina, sami su svoji gazde ili često rade u "pomodnim" sektorima poput oglašavanja, informatike ili medija.

Pripadnost zajednici stoji približno 22 eura mjesečno ili gotovo 105 eura godišnje.

Godine 2006. otvorit će se identična web adresa namijenjena isključivo spajanjima homoseksualaca, dodao je Hintze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙