FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći na cesti Poreč-Vrsar poginuo nepoznati mladić

POREČ, 26. lipnja 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sedogodila sinoć u 22,35 sati na cesti Poreč-Vrsar, kod mjestaFuškulina, poginuo je zasad nepoznati mladić, koji je ispao iz osobnogvozila, a šest je osoba ozlijeđeno, izvijestila je danas istarskaPolicijska uprava.
POREČ, 26. lipnja 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22,35 sati na cesti Poreč-Vrsar, kod mjesta Fuškulina, poginuo je zasad nepoznati mladić, koji je ispao iz osobnog vozila, a šest je osoba ozlijeđeno, izvijestila je danas istarska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila kada se golf registarskih oznaka KR 956-EE, koji je vozio Mihael Matić (22) iz Pustodola Orehovačkog, zbog još neutvrđenih razloga počeo zanositi na cesti. Golf se kretao iz smjera Poreča, a iz suprotnog smjera, od Vrsara, naišao je VW passat, austrijskih registarskih oznaka SL 650 EG, kojeg je vozio austrijski državljanin Erich T. (43).

U snažnom izravnom sudaru golf se prepolovio, a iz njega je ispao mlađi neidentificirani muškarac, koji je na mjestu umro od teških ozljeda prsa i glave.

Istražni sudac Županijskoga suda u Puli Svetislav Vujić, nakon očevida izjavio je kako ne može sigurno reći na kojem je mjestu sjedio nesretni mladić kod kojega nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

Vozač golfa Mihael Matić teško je ozlijeđen, a utvrđeno je da je automobil vozio s 0,86 promila alkohola u krvi.

Osim Matića i poginulog mladića u golfu su bili i Oliver B. (31), Igor B. (30) i Saša P. (23), koji lakše ozlijeđeni.

U passatu austrijskih registarskih oznaka bili su pak Erich T. (43) i njegova supruga Helga T. (40), koji su također lakše ozlijeđeni.

Svi su prevezeni u pulsku Opću bolnicu.

Zbog još nerazjašnjenih okolnosti u kojima se dogodila nesreća i neidentificiranoga poginulog mladića, istražni sudac Vujić naredio je daljnju istragu te obudukciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙