FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez zastoja

ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i navećini cesta teče uglavnom bez zastoja, izviejstio je jutros Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i na većini cesta teče uglavnom bez zastoja, izviejstio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Kraći zastoji su mogući zbog radova na pojedinim cestama. Na autocesti A3 Bregana-Županja i zagrebačkoj obilaznici su mogući i duži zastoji u vrijeme pojačanog prometa.

Danas do 20 sati tunelom Sveti Rok prometovat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila u intervalima od 15 do 30 min, zbog radova. Večeras sa 23. na 24. svibnja, od 20 do 6 sati zbog radova u tunelu Sv.Rok, biti će zatvorena dionica čvor Sv.Rok-Zadar 2, autoceste A1, Zagreb-Split.

Obilazak iz smjera Zagreba, jest od čvor Sv.Rok- Gračac- Obrovac- Zadar. Iz smjera Pirovca, vozila će se isključivati u čvoru Zadar 2 te preusmjeravati na cestu za Obrovac i Gračac. Za lokalni promet biti će otvorena dionica čvor Zadar2-Maslenica.

Pojačan je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Bregana. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙