FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Danas se nastavlja trgovanje dionicama Sunčanog Hvara

ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Na Zagrebačkoj i Varaždinskoj burzidanas je nastavljeno trgovanje dionicama Sunčanog Hvara, nakon više oddva i pol mjeseca suspenzije trgovanja tim dionicama na burzama,određene zbog dodatnih pregovora države s luksemburškom tvrtkom "OrcoProperty Group" oko osnivanja javno-privatnog partnerstva (JPP) u tojhvarskoj tvrtki.
ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Na Zagrebačkoj i Varaždinskoj burzi danas je nastavljeno trgovanje dionicama Sunčanog Hvara, nakon više od dva i pol mjeseca suspenzije trgovanja tim dionicama na burzama, određene zbog dodatnih pregovora države s luksemburškom tvrtkom "Orco Property Group" oko osnivanja javno-privatnog partnerstva (JPP) u toj hvarskoj tvrtki.

Tu su informaciju danas prenijele obje burze, a temeljem današnjeg rješenja Komisije za vrijednosne papire RH, kojim se utvrđuje 'da su se stekli uvjeti za nastavak trgovanja svih dionica društva Sunčani Hvar d.d. Hvar, oznake SUNH-R-A'.

S burzi napominju da je Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) danas obavijestio Komisiju da je 17. lipnja o.g. održana glavna skupština Sunčanog Hvara, kao i da je dan poslije, 18. lipnja, potpisan Sporazum dioničara između HFP-a i Orco-a.

Slijedom toga Komisija je ocijenila da su prestale okolnosti uslijed kojih je bilo suspendirano uvrštenje te se trgovanje dionicama Sunčanog Hvara nastavlja, počev s današnjim datumom, 20. lipnja.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙