FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tom Cruise izgubio živce zbog malo vode

ZAGREB/LONDON , 20. lipnja 2005. (Hina) - Kada su popularni glumci TomCruise (42) i Katie Holmes (26) prošloga tjedna u Parizu objavilisvoje zaruke, sve je bilo spremno za svečanu londonsku premijerunajnovijeg Cruiseovog filma. No, među 5.000 obožavatelja koji su ga unedjelju navečer dočekali kraj crvenog tepiha na Trgu Leicester bio jei novinar naoružan pištoljem na vodu.
ZAGREB/LONDON , 20. lipnja 2005. (Hina) - Kada su popularni glumci Tom Cruise (42) i Katie Holmes (26) prošloga tjedna u Parizu objavili svoje zaruke, sve je bilo spremno za svečanu londonsku premijeru najnovijeg Cruiseovog filma. No, među 5.000 obožavatelja koji su ga u nedjelju navečer dočekali kraj crvenog tepiha na Trgu Leicester bio je i novinar naoružan pištoljem na vodu.

Kako u ponedjeljak prenosi britanski list Independent, Cruiseova narav testirana je kada mu je slobodni novinar televizijske postaje Channel 4 pred lice gurnuo lažni mikrofon i pošpricao ga vodom.

Ogorčeni glumac, koji se na premijeri "Rata svjetova" pojavio s mlađahnom zaručnicom, viknuo je na novinara: "Zašto ste to učinili... zašto... zašto?"

Šaljivđija mu se tiho ispričao, no Cruise je nastavio: "Volite podcjenivati ljude, zar ne?".

Nakon neugodne tišine, novinar je pokušao otići no Cruise mu je kazao da ne bježi. "Ovo je jako nepristojno. Dajem vam ovdje intervju, a vi učinite ovo... to je jako nepristojno".

Tada je viknuo: "Vi ste kreten... kreten... vi ste kreten".

Novinara su ispratili zaštitari i odveli ga u kino gdje je uhićen zajedno s trojicom svojih snimatelja. Mogli bi biti optuženi za napad.

"Vidjet ćemo hoćemo li ih kazneno goniti, to ovisi o žrtvi", rekao je glasnogovornik Scotland Yarda.

Nakon incidenta Cruise se obrisao ručnikom koji mu je pružio pomoćnik i nastavio davati autograme.

Britanski mediji prenijeli su da je novinar trebao scenu za novu humorističnu emisiju svoje televizijske kuće, no Channel 4 to nije želio komentirati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙