FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP s'Hertogenbosch: Ančić u polufinalu

ZAGREB/S'HERTOGENBOSCH, 17. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski tenisačMario Ančić plasirao se u polufinale 323.250 eura vrijednog ATPturnira u s'Hertogenboschu. Ančić je u četvrtfinalu svladao švedskogveterana Jonasa Bjorkmana sa 6-1, 3-6, 6-3.
ZAGREB/S'HERTOGENBOSCH, 17. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u polufinale 323.250 eura vrijednog ATP turnira u s'Hertogenboschu. Ančić je u četvrtfinalu svladao švedskog veterana Jonasa Bjorkmana sa 6-1, 3-6, 6-3.

U polufinalu Ančić će igrati protiv Čeha Jana Hernycha kojega je lagano svladao prošloga tjedna u 1. kolu turnira u Queens Clubu.

Naš je igrač odlično započeo dvoboj, oduzeo je servis Bjorkmanu već u prvoj igri na Šveđaninov servis, da bi potom kod svog vodstva 2-0 spasio dvije "break-lopte". Nakon što je Ančić poveo sa 3-0 u prvom setu, dvoboj je prekinut zbog kiše, ali i nastavak je bio u znaku našega igrača. Odmah je još jednom oduzeo servis Bjorkmanu, te praktički riješio prvi set.

Meč je mogao biti i brže gotov da je Ančić pri rezultatu 2-2 u drugom setu realizirao "break-loptu". No, nakon te propuštete prilike Ančića, "break" je ostvario Bjorkman, te tu dionicu riješio u svoju korist sa 6-3.

U trećem setu Ančić je do odlučujuće prednosti stigao pri vodstvu od 2-1 kada je oduzeo servis Bjorkmanu, te potom čvrsto držao servis za ulazak u polufinale.

U drugom polufinalnom dvoboju igrat će Australac Mark Philippoussis i Francuz Mickael Llodra.

ČETVRTFINALE:

MARIO ANČIĆ (HRV/3) - Jonas Bjorkman (Šve) 6-1, 3-6, 6-3

Mark Philippoussis (Aus) - Davide Sanguinetti (Ita) 7-6 (2), 7-6 (0)

Mickael Llodra (Fra) - Lars Burgsmuller (Njem) 6-2, 6-7 (4), 6-3

Jan Hernych (Češ) - Philipp Kohlschreiber (Njem) 7-6 (1), 6-2

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙