FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Roland Garros: Ljubičić protiv Puerte

PARIZ, 20. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Hrvatski tenis će upojedinačnom dijelu drugog "Grand Slama" sezone, Roland Garrosa kojizapočinje u Parizu u ponedjeljak biti zastupljen s osam predstavnika,po četiri u muškom i ženskom dijelu.
PARIZ, 20. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Hrvatski tenis će u pojedinačnom dijelu drugog "Grand Slama" sezone, Roland Garrosa koji započinje u Parizu u ponedjeljak biti zastupljen s osam predstavnika, po četiri u muškom i ženskom dijelu.

U petak je obavljen ždrijeb prvoga kola, pa je tako Ivan Ljubičić, koji je postavljen za 13. nositelja, za suparnika dobio Argentinca Mariana Puertu, Mario Ančić, koji je 18. nositelj, će igrati protiv kvalifikanta, dok će Ivo Karlović igrati protiv 28. nositelja, Nijemca Nicolasa Kiefera. Saša Tuksar, koji je nastup u Roland Garrosu izborio kroz kvalifikacije, još ne zna ime svoga protivnika u 1. kolu, a moguće je da će igrati baš protiv Ančića.

U ženskom dijelu turnira jedina postavljena hrvatska igračica je Karolina Šprem, koja je postavljena za 31. nositeljicu, te će u 1. kolu igrati protiv Talijanke Marije Elene Camerin, Jelena Kostanić je za protivnicu dobila Tajlanđanku Tamarine Tanasugarn, Sanda Mamić Amerikanku Lisu Raymond, a Silvija Talaja Australku Samanthu Stosur.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙