FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stručnjaci glazbene industrije vjeruju u povratak Michaela Jacksona

LONDON, 14. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Stručnjaci britanske industrijepop glazbe predviđaju da će Michael Jackson nakon oslobođenje odoptužbi za zlostavljanje djece uspješno vratiti na scenu i oživitisvoju karijeru.
LONDON, 14. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Stručnjaci britanske industrije pop glazbe predviđaju da će Michael Jackson nakon oslobođenje od optužbi za zlostavljanje djece uspješno vratiti na scenu i oživiti svoju karijeru.

Jackson može publicitet koji prati suđenje iskoristiti da ponovno oživi svoju glazbenu karijeru i vrati krunu kralja pop glazbe, predvidjelo je više stručnjaka za glazbenu industriju.

"Ovo suđenje može biti prekretnica za Jacksona i dovesti do njegovog ponovnog uspona", rekao je Gennaro Castaldo, glasnogovornik lanca trgovina glazbom HMV.

"Jacksonu je pružena golema druga prilika da razmisli o svom životu i smjeru u kojem želi ići kao umjetnik i performer", rekao je Castaldo.

Drugi stručnjaci sugeriraju da bi Jackson mogao ostvariti povratak na scenu ako uspije publiku uvjeriti da se usredotoči na njegovu glazbu umjesto na njegov bizaran osobni život.

Antonio Reid, predsjednik i izvršni direktor američke tvrtke Island Def Jam kaže "On može imati uspjeha. Rekao bih da mora samo raditi odličnu glazbu i usredotočiti se samo na to, te praviti odlične nastupe u živo".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙