FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kylie Minogue najavila dugu bitku s bolešću

SYDNEY, 14. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Australska pop pjevačica KylieMinogue najavila je u utorak da će njezina bitka s rakom dojke, kojije operirala prošlog mjeseca, biti duga.
SYDNEY, 14. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Australska pop pjevačica Kylie Minogue najavila je u utorak da će njezina bitka s rakom dojke, koji je operirala prošlog mjeseca, biti duga.

Na njezinoj web stranici "Ultimate Kylie" zahvaljuje obožavateljima na podršci i poziva ih da ne vjeruju glasinama koje kruže o njezinoj bolesti.

"Nažalost, čini se da istina nije najvažnija u povijesti", dodaje ona i navodi kao primjere "bolničku sobu obojanu u ružičasto, tjelohranitelje pristigle iz Engleske, izmišljene ljubavnike, bolničko krilo rezervirano za njezine bližnje i slične izmišljotine".

Pjevačica je operirana prošlog mjeseca u Melbourneu, a njezin kirurg je kazao da će se u potpunosti oporaviti nakon odstranjenja karcinoma dojke.

No, u svojoj poruci govori o "postupnom" oporavku te da je zahvalna na primljenim porukama podrške.

"Budite sigurni da me dobro njeguju ali preda mnom je još dug put", kazala je ona. Dodaje kako liječenje želi nastaviti u Londonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙