FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Škole u Velikoj Britaniji uvode produljeni boravak

LONDON, 12. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Škole u Velikoj Britaniji bit ćeotvorene od 8 sati ujutro do 18 sati, kako bi djeca čiji roditeljirade mogla biti pod nadzorom, umjesto da su sami kod kuće, prema novomprijedlogu britanske vlade koji je objavljen u nedjelju.
LONDON, 12. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Škole u Velikoj Britaniji bit će otvorene od 8 sati ujutro do 18 sati, kako bi djeca čiji roditelji rade mogla biti pod nadzorom, umjesto da su sami kod kuće, prema novom prijedlogu britanske vlade koji je objavljen u nedjelju.

Djeca će u školi dobiti zajutrak, a nakon nastave moći će se baviti športom i zadovoljiti svoje umjetničke sklonosti. Tako će se organizirati jezične radionice, kružoci za ljubitelje penjanja, glazbe i kazališta, za voditelje priredaba, kao i tečajevi prve pomoći, prema prvim informacijama o prijedlogu kojega će se potankosti znati u ponedjeljak.

Britanska vlada planira za taj program koji će se provoditi u osnovnim i u srednjim školama izdvojiti 680 milijuna funta (milijardu eura) do 2008.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙