FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kukoč, Rađa, Perasović i Vranković na oproštaju Jure Zdovca 30.6. u Ljubljani

LJUBLJANA,10. lipnja(Hina) - Velik broj sadašnjih i bivših zvijezdasvjetske košarke potvrdio je sudjelovanje na oproštajnoj utakmici zaJuru Zdovca kojom će 30. ovog mjeseca u ljubljanskoj dvorani Tivolizavršiti svoju sportsku karijeru.
LJUBLJANA,10. lipnja(Hina) - Velik broj sadašnjih i bivših zvijezda svjetske košarke potvrdio je sudjelovanje na oproštajnoj utakmici za Juru Zdovca kojom će 30. ovog mjeseca u ljubljanskoj dvorani Tivoli završiti svoju sportsku karijeru.

"To će biti jedna od zadnjih prilika da uživo vidimo na primjer Kukoča i Divca", rekao je na konferenciji za novinare Zdovc koji se nakon prestanka aktivnog igranja posvetio trenerskom pozivu.

U sastavu zvijezda koje su ponikle ili igrale u slovenskoj košarci nastupit će među ostalima Subotič, Hauptman, Udrih, Nesterovič, Jasikevičius, Vilfan i Kotnik, a na parketu će im se suprotstaviti Kukoč, Divac, Rađa, Đorđević, Danilović, Perasović, Bodiroga, Vranković, Janakis, Brunamonti, Sabonis...

Ekipe će voditi treneri Dušan Ivković, Božidar Maljković, Zmago Sagadin, Željko Obradović, Vinko Jelovac, Ettore Messina i Dragan Šokota, a sudit će Danko Radić, Zoran Radić i Iztok Rems.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙