FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIP Open - pobjeda hrvatskog para Ivković - Križanović

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Uz atraktivne mečeve, poslijepodne nazagrebačkom Jarunu donijelo je i mnogo veselja hrvatskim navijačima.Najbolji hrvatski odbojkaši na pijesku, Splićani Toni Ivković i PeroKrižanović, porazili su u prvom krugu repasaža VIP Opena, PortorikancePapalea Perea i Hernandeza i upisali prvu hrvatsku pobjedu naturnirima Svjetske serije u povijesti.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Uz atraktivne mečeve, poslijepodne na zagrebačkom Jarunu donijelo je i mnogo veselja hrvatskim navijačima. Najbolji hrvatski odbojkaši na pijesku, Splićani Toni Ivković i Pero Križanović, porazili su u prvom krugu repasaža VIP Opena, Portorikance Papalea Perea i Hernandeza i upisali prvu hrvatsku pobjedu na turnirima Svjetske serije u povijesti.

Bodreni bučnom zagrebačkom publikom, Splićani su u zadnjem meču dana u dva seta (21:18, 21:16) osigurali sutrašnji nastup u drugom kolu eliminacijakog turnira protiv ruske kombinacije Barsouk/Arkaev, koja je jutros pobijedila hrvatski par Bobuš - Steinocher.

"Presretni smo - ovo je naša najveća pobjeda u karijeri. Nadam se da ćemo sličnu igru sutra pokazati protiv Rusa i možda ih iznenaditi," kazao je nakon meča Toni Ivković.

Ostali hrvatski parovi oprostili su se od turnira u prvom eliminacijskom kolu bez osvojenog seta. Nakon poraza od Franca i Tanda, Perić i Nojić na središnjem su terenu izgubili i od Estonaca Kaisa i Vesika (21:9, 21:9). Bobuš i Steinocher, nakon jutrašnjeg poraza od Rusa, nisu uspjeli proći austrijski par Berger/Doppler (21:13, 21:15). Ipak, po prohladnom zagrebačkom vremenu publiku su svojim nastupima tijekom pauza u igri zagrijale atraktivne brazilske plesačice, poznate po nastupima na turnirima Svjetske serije i OI u Ateni.

Drugo kolo nije ponudilo veća iznenađenja, jer su svi favoriti bez većih poteškoća osigurali prolaz u sljedeću rundu natjecanja. Aktualni olimpijski pobjednici i svjetski prvaci Brazilci Ricardo i Emanuel rezultatom 21:18, 21:14, porazili su španjolsku kombinaciju Herrera-Mesa. Drugi nositelji zagrebačkog turnira, Brazilci Franco i Tande, lako su svladali norveški par Horrem/Pettersen, dok su Nijemci Dieckmann i Scheuerpflug, osvajači prvog ovogodišnjeg turnira Svjetske serije u Šangaju te trećepostavljeni par VIP Opena 2005 nešto teže prošli Australce Schachta i Slacka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙