FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Biokovu tri ispod ništice i snijeg

MAKARSKA, 8. lipnja 2005. (Hina) - Naglo zahlađenje prošle je noćidonijelo snijeg na Biokovu, koji je pao i na primorski dio teplanine.
MAKARSKA, 8. lipnja 2005. (Hina) - Naglo zahlađenje prošle je noći donijelo snijeg na Biokovu, koji je pao i na primorski dio te planine.

Na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri, rekao je dežurni tehničar na odašiljaču HRT-a, snijeg pada i danas prijepodne i napadao je nekoliko centimetara.

Temperatura se pak spustila na tri stupnja ispod ništice i najniža je jutros izmjerena u Hrvatskoj, doznaje se od dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a na Biokovu.

U Makarskoj bura puše prosječnom brzinom od 60-ak, a na udare i do 100 kilmetara na sat. Zato se vozačima na državnoj cesti D8 kod Baškog Polja preporučuje oprez u vožnji zbog mogućih jačih bočnih udara vjetra.

Na Jadranskoj cesti kod autokampa Dole nedaleko od Živogošća vozi se jednim kolničkim trakom zbog odrona zemlje i kamenja, a uklanjaju ga radnici Hrvatskih cesta.

Zbog jake bure i nevremena od devet sati zatvorena je makarska luka u koju je do daljnjega zabranjeno uplovljavanje i isplovljavanje brodova.

Ujedno, zbog jake bure od 8,20 sati u prekidu je trajektni promet između Makarske i Sumartina na otoku Braču, a trajekt "Ero" nakon jutrošnjeg uplovljenja ostao je privezan u luci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙