FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rebrov se vratio u Dynamo

KIJEV, 7. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon pet neuspješnih godina uEngleskoj, bivši ukrajinski nogometni reprezentativac, Sergej Rebrov(31) vratio se u domovinu u Dynamo Kijev.
KIJEV, 7. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon pet neuspješnih godina u Engleskoj, bivši ukrajinski nogometni reprezentativac, Sergej Rebrov (31) vratio se u domovinu u Dynamo Kijev.

Rebrov je za Dynamo potpisao trogodišnji ugovor kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor s West Ham Unitedom.

"Želim pokazati kako u mojim nogama još uvijek ima snage i znanja," kazao je Rebrov, koji se proslavio u paru s Andrejem Ševčenkom. Rebrov i Ševa briljirali su u dresu Dynama i ukrajinske vrste i mnogi su im predviđali sjajnu budućnost. Ševčenko je opravdao očekivanja, preselio je u Milan i danas je jedna od najboljih napadača na svijetu, međutim Rebrov se potpuno izgubio.

Iz Dynama je 2001. godine preselio u Tottenham za 20 milijuna dolara, no usprkos odličnom startu ubrzo je izgubio mjesto u momčadi sa White Hart Lanea. Tottenham ga je 2003. godine posudio Fenerbahčeu, a kada se vratio na Otok raskinut mu je ugovor. Rebrov je tada preselio u West Ham United, no niti tamo se nije naigrao.

"Dynamo je jedini klub u kojem sam želio još jednom pokušati. Znam da mogu i to ću dokazati," dodao je Rebrov koji je za kijevski klub odigrao 248 utakmica i sa 121 pogotkom i dalje je vodeći strijelac kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙