FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tenis: Ivanišević sa Beckerom i McEnroeom

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Od 15. do 18. lipnja u NovomVinodolskom će se održati teniski turnir Delta Tour of Champions nakome će nastupiti teniske zvijezde Goran Ivanišević, Boris Becker iJohn McEnroe.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Od 15. do 18. lipnja u Novom Vinodolskom će se održati teniski turnir Delta Tour of Champions na kome će nastupiti teniske zvijezde Goran Ivanišević, Boris Becker i John McEnroe.

Direktor turnira Branimir Horvat u ponedjeljak je priopćio konačnu listu sudionika, te sastav dviju skupina. Tako će Ivanišević biti u tzv. "Wimbledon" skupini sa još dvojicom osvajača tog Grand Slam turnira - Beckerom i McEnroeom, dok je četvrti sudionik Ekvadorac Andres Gomez.

U drugoj skupini su Austrijanac Thomas Muster, Španjolac Emilio Sanchez, Izraelac Gilad Bloom i Talijan Andrea Gaudenzi.

Pobjednici skupina igrat će 18. lipnja veliko finale, a drugoplasirani će razigravati za treće mjesto.

Osim tenisa, organizatori su najavili uistinu bogat popratni program sa glazbenim gostima Maksimom Mrvicom i Vanessom Mae, modnu reviju, kao i posebnu humanitarnu nogometnu utakmicu zvijezda na kojoj će posebni gost biti čuveni Argentinac Diego Maradona, Davor Šuker, Zvonimir Boban, Niko i Zlatko Kranjčar, Ćiro Blažević i mnogi drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙