FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Valbandon: Radionica za načelnike policijskih uprava

VALBANDON/PULA,6. lipnja(Hina) - U okviru MUP-ova projekta "Reformesustava upravljanja ljudskim resursima", a u organizaciji MisijeOESS-a u Hrvatskoj danas je u Valbandonu kraj Pule započela s radomprva od dviju petodnevnih radionica za načelnike policijskih uprava,njihove zamjenike te predstavnike Policijske akademije i Ravnateljstvapolicije.
VALBANDON/PULA,6. lipnja(Hina) - U okviru MUP-ova projekta "Reforme sustava upravljanja ljudskim resursima", a u organizaciji Misije OESS-a u Hrvatskoj danas je u Valbandonu kraj Pule započela s radom prva od dviju petodnevnih radionica za načelnike policijskih uprava, njihove zamjenike te predstavnike Policijske akademije i Ravnateljstva policije.

Cilj radionice je, sukladno europskim standardima, steći znanja za razvoj modernog i učinkovitog sustava upravljanja ljudskim resursima u MUP-u. Na radionici sudjeluju i stručnjaci iz njemačke savezne države Saxony-Anhalt s ciljem, kako je rekao šef Odjela za rad s policijom pri Misiji OESS-a Knut Dreyer, institucionalizacije daljnje bilateralne suradnje dvaju ministarstava u procesu razvoja modernog sustava upravljanja ljudskim resursima unutar policije.

Načelnika Odjela za stručno osposobljavanje u Policijskoj akademiji Silvije Bratković kazao je da se sustav upravljanja ljudskim resursima u MUP-u treba modernizirati i nadograditi kako bi dostigao standarde koje imaju europske zemlje.

Na radionici će, kako je najavljeno, biti iznesen prikaz idealne karijere jednog policajca, a pritom će se usporediti sustavi u Hrvatskoj i njemačkoj saveznoj državi Saxony-Anhalt te pokušati doći do riješenja koje bi se mogla primijeniti u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙