FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Platno Marilyn Monroe i telefonski imenik prodani za 150,000 dolara

LOS ANGELES, 5. lipnja 2005. (Hina/AP) - Slika koju je izradila MarilynMonroe prodana je na dražbi zajeno s njezinim osobnim telefonskimimenikom s brojevima Franka Sinatre, Jacka Bennyja i brojnih drugihslavnih ličnosti, prodana je za više od 150,000 dolara.
LOS ANGELES, 5. lipnja 2005. (Hina/AP) - Slika koju je izradila Marilyn Monroe prodana je na dražbi zajeno s njezinim osobnim telefonskim imenikom s brojevima Franka Sinatre, Jacka Bennyja i brojnih drugih slavnih ličnosti, prodana je za više od 150,000 dolara.

Slika crvene ruže, koju je 1962., naslikala glumica, prvotno je bila posvećena predsjedniku Johnu Kennedyju no ona mu je zapravo nije nikada darovala, rekao je Darren Julien, predsjednik i izvršni direktor Julien's Auctions, koja je organizirala prodaju memorabilija.

Monroe je poslije napisala drugu posvetu iznad prve: "Sretan rođendan Marilyn Monroe."

Malen telefonski imenik s koricama od smeđe kože sadrži stotine telefonskih brojeva i adresa, od običnih ljudi kao što su vlasnik kemijske čistionice da slavnih prijatelja kao što su Peter Lawford, Henry Fonda, Desi Arnaz i Jean Kennedy Smith, ili pak glumičini bivši supruzi Joe Dimaggio i Arthur Miller.

Za Sinatru je imala upisanih pet telefonskih brojeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙