FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EU balkanskim zemljama: morati postati "vrlo zavodljivi"

BRUXELLES, 3. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Balkanskim zemljama kojenastoje ući u EU u interesu je da se pokažu "vrlo zavodljivima" jer bikriza izazvana odbacivanjem Ustava u Francuskoj i Nizozemskoj moglazakomplicirati njihove ambicije, ocijenila je u petak glasnogovornicaVisokog predstavnika EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku JavieraSolane.
BRUXELLES, 3. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Balkanskim zemljama koje nastoje ući u EU u interesu je da se pokažu "vrlo zavodljivima" jer bi kriza izazvana odbacivanjem Ustava u Francuskoj i Nizozemskoj mogla zakomplicirati njihove ambicije, ocijenila je u petak glasnogovornica Visokog predstavnika EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Javiera Solane.

"Poruka zemljama Balkana jest da je danas važnije nego ikad vrijedno raditi". Morate postati vrlo zavodljivi", rekla je Cristina Gallach.

Perspektiva primanja balkanskih zemalja zbog sadašnje krize u Europi "neće biti olakšana. Ona bi se mogla malo zakomplicirati, ali ne bi trebala postati nemogućom", dodala je Gallach.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙