FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo "Zlatnog medvjeda"

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je u utorak izaslanstvo Plivačkog kluba"Medveščak" koje ga je izvijestilo o pripremama za jubilarni 20.međunarodni plivački miting "Zlatni medvjed", koji će se održati 11. i12. lipnja 2005. u Zagrebu.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je u utorak izaslanstvo Plivačkog kluba "Medveščak" koje ga je izvijestilo o pripremama za jubilarni 20. međunarodni plivački miting "Zlatni medvjed", koji će se održati 11. i 12. lipnja 2005. u Zagrebu.

Na mitingu će nastupiti plivači iz 23 zemlje, među kojima i osvajač srebrne medalje na olimpijadi u Ateni Duje Draganja, a po prvi put će na "Zlatnom medvjedu" nastupiti i plivači s Islanda i Južnoafričke republike.

Izaslanstvo je naglasilo kako unatoč ovako brojnim natjecateljima i poznatim plivačkim imenima postoje problemi u prikupljanju sredstava kao i u nedovoljnom odazivu medija.

U izaslanstvu su bili predsjednik Organizacijskog odbora Željko Tusić, sportski direktor "Medvešćaka" Gvozden Šopp, tajnik kluba Jovan Guy Kljajić, dopredsjednik kluba Zlatko Penava, predsjednik Zagrebačkog plivačkog saveza Tomislav Karlo te članovi Organizacijskog odbora: Ante Krce, Ljubomir Pekić i Branko Andreani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙