FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Animirani film Duplex G. Trbuljaka na KROKU 2005.

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Animirani film "Duplex" autora GoranaTrbuljaka iz produkcije Zagreb filma bit će prikazan u selekciji 12.Međunarodnog festivala animiranog filma KROK 2005, koji će se od 19.rujna do 1. listopada održati u Rusiji i Ukrajini, priopćeno je danasiz Zagreb filma. Film Duplex već je dobio nagradu Oktavijan zanajbolji animirani film na ovogodišnjim Danima hrvatskog filma, apočetkom lipnja bit će prikazan i u selekciji Split Film Festivala.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Animirani film "Duplex" autora Gorana Trbuljaka iz produkcije Zagreb filma bit će prikazan u selekciji 12. Međunarodnog festivala animiranog filma KROK 2005, koji će se od 19. rujna do 1. listopada održati u Rusiji i Ukrajini, priopćeno je danas iz Zagreb filma. Film Duplex već je dobio nagradu Oktavijan za najbolji animirani film na ovogodišnjim Danima hrvatskog filma, a početkom lipnja bit će prikazan i u selekciji Split Film Festivala.

Goran Trbuljak rođen jje 1948. u Varaždinu. Diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu na Odsjeku za grafike na kameru na Akademiji za kazalište, film i televiziju.

Izlagao je na dvadesetak samostalnih izložbi i stotinjak skupnih u zemlji i inozemstvu. Kao snimatelj snimio je dvadesetak igranih cjelovečernjih filmova i isto toliko kratkih igranih i dokumentarnih filmova navodi se u priopćenju Zagreb filma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙