FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio izaslanstvo Organizacijskog odbora INA Croatia Delta rallyja

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićprimio je danas izaslanstvo Organizacijskog odbora 32. INA CroatiaDelta rallyja koje ga je izvijestilo o ovom natjecanju koje će seodržati od 9. do 11. lipnja ove godine, priopćeno je iz UredaPredsjednika.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Organizacijskog odbora 32. INA Croatia Delta rallyja koje ga je izvijestilo o ovom natjecanju koje će se održati od 9. do 11. lipnja ove godine, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Predsjednik Auto kluba "Delta" Drago Šavora zahvalio je predsjedniku Republike na podršci, naglasivši kako se ovo natjecanje sve više profilira kao priredba od međunarodnog značenja, što su potvrdili i bivši svjetski prvaci u auto rally sportu Fred Gallagher iz Škotske i Ari Yatanen iz Finske.

Gallagher je dodao kako INA Croatia Delta Rally već sada ima značajke koje ga svrstavaju u najviši rang Europskog prvenstva, ali ima pretpostavke i mogućnosti za uvrštenje u rang svjetskih prvenstava.

Predsjednik Mesić je izrazio zadovoljstvo što ovo natjecanje iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja i gledatelja, a sudeći prema velikom broju sponzora, sve je veći i marketinški interes.

U izaslanstvu su, među ostalima, bili Drago Šavora, predsjednik AK "Delta" Zagreb, Berislav Čegelj, tajnik OO, g. Nenad Johan, direktor rallyja, višestruki svjetski prvaci u auto rally sportu Fred Gallagher i Ari Vatanen, Branko Jordanić, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza, Daut Damarija, predstavnik Zagrebačkog automobilističkog saveza te vozači: Tajana Koren, Niko Pulić, Juraj Šebalj i Nenad Lončarić kao i Velimir Bašić iz Zagrebačkog športskog saveza i Tomislav Štengl, direktor Sektora korporativnih komunikacija INA-e.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙