FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Davor Huška ponovno gradonačelnik Pakraca

PAKRAC, , 1. lipnja 2005. (Hina) - Za gradonačelnika Pakraca ponovno jeizabran Davor Huška iz HDZ-a, jednoglasno su odlučili vijećnici nadanas održanoj konstituirajućoj sjednici novog saziva Gradskogvijeća.
PAKRAC, , 1. lipnja 2005. (Hina) - Za gradonačelnika Pakraca ponovno je izabran Davor Huška iz HDZ-a, jednoglasno su odlučili vijećnici na danas održanoj konstituirajućoj sjednici novog saziva Gradskog vijeća.

Za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Nikola Šimić (HDZ), a za potpredsjednika Miroslav Ivančić (HKDU).

Osim gradonačelnika Huške, koji će obnašati i dužnost predsjednika Gradskog poglavarstva, u Poglavarstvo su izabrani Antun Barić i Alfreda Petini-Grafini iz HDZ-a te Miroslav Pavičić iz HSU-a. Peti član bit će izabran na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća.

Inače, u novom sazivu Gradskog vijeća od 15 mjesta izbornim rezultatom sedam je pripalo HDZ-u, a pripadnik talijanske nacionalne manjine u Gradsko je vijeće ušao s HDZ-ove liste. Po jedno mjesto u Gradskom vijeću osvojili su HKDU, HSP, HSS, SDP, SDSS i Nezavisna lista Miroslava Kolara, a srpska nacionalna manjina zastupljena je sa SDSS-ove izborne liste.

Pakrac je prva lokalna samouprava u Požeško-slavonskoj županiji koja je nakon svibanjskih izbora osnovala tijela vlasti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙