FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo u sudaru automobila

KRIŽEVCI , 30. svibnja 2005. (Hina) - Vozač osobnog automobilakriževačke registracije, Marijan Balažinec (48) iz Svetog Ivana Žabna,poginuo je danas oko 16,55 sati na državnoj cesti Zagreb-Bjelovarkod mjesta Novi Glog, priopćila je večeras koprivničko-križevačka Policijska uprava.
KRIŽEVCI , 30. svibnja 2005. (Hina) - Vozač osobnog automobila križevačke registracije, Marijan Balažinec (48) iz Svetog Ivana Žabna, poginuo je danas oko 16,55 sati na državnoj cesti Zagreb-Bjelovar kod mjesta Novi Glog, priopćila je večeras koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Na njegov automobil naletio je iz smjera Bjelovara kombi mercedes varaždinskih oznaka, jer je pedesetogodišnji vozač iz Varaždina, iz još neutvrđenih razloga, prešao na lijevu stranu kolnika u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao M. Balažinec. U izravnom sudaru dvaju vozila, koja su s ceste sletjela na polje, Balažinec je poginuo na mjestu, dok je suvozač teretnog vozila iz Varaždina zadobio teške tjelesne ozljede, priopćila je policija.

Vozač mercedesa prošao je bez ozljeda i prema prvim rezultatima alkotesta nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Križevcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙