FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gerets u Galatasarayu

ISTANBUL, 1. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je Rumunj GheorgheHagi podnio ostavku čelnici turskog nogometnog velikana Galatasarayaza trenera su angažirali Belgijanca Erika Geretsa (51).
ISTANBUL, 1. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je Rumunj Gheorghe Hagi podnio ostavku čelnici turskog nogometnog velikana Galatasaraya za trenera su angažirali Belgijanca Erika Geretsa (51).

Belgijanac je prošlog tjedna podnio ostavku u redovima njemačkog Wolfsburga, nakon sukoba s sportskim direktorom Thomasom Strunzom.

Galatasaray, u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas, ove sezone je osvojio nacionalni Kup, no u prvenstvu je zauzeo tek treće mjesto i nije se uspio plasirati u Ligu prvaka, što su čelnici kluba proglasili neuspjehom zbog čega je Hagi podnio ostavku.

Gerets je igračku karijeru proveo u PSV Eindhovenu, MVV Maastrichtu, AC Milanu i Standardu, a u dresu nacionalne vrste prikupio je 86 nastupa. Kao trener vodio je Wolfsburg, Kaiserslautern, PSV Eindhoven, Club Brugges i Lierse.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙