FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka - Maldini se susreo s rekorderom

ISTANBUL, 25. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Uoči finalnog susretanogometne Lige prvaka Milan - Liverpool, kapetan talijanske momčadi,Paolo Maldini susreo s rekorderom po broju nastupa u finalimaKupa/Lige prvaka - Španjolcem Franciscom "Paco'' Gentom.
ISTANBUL, 25. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Uoči finalnog susreta nogometne Lige prvaka Milan - Liverpool, kapetan talijanske momčadi, Paolo Maldini susreo s rekorderom po broju nastupa u finalima Kupa/Lige prvaka - Španjolcem Franciscom "Paco'' Gentom.

Bivši krilni igrač Real Madrida nastupio je u osam europskih finala, dok je Maldini prikupio jedno finale manje. Gento je danas novinar i s Maldinijem se susreo u Istanbulu.

"Bio bi sretan kada bi Maldini srušio moj rekord. On je pravi primjer kakav treba biti sportaš," kazao je Gento, koji je za "Kraljevski klub" igrao od 1956 do 1966. godine.

Gento je i rekord po broju osvojenih naslova europskog prvaka (6), a pet put slavili su Jose Maria Zarraga i Alfredo Di Stefano. Maldini je trenutačno na četiri naslova. Rekorder je Gento sa šest naslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙