FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - Pistonsi izjednačili rezultat

DETROIT, 1. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - U četvrtom susretu finalaIstočne konferencije NBA lige košarkaši Detroit Pistonsa su na svomparketu svladali Miami Heat sa 106:96. U seriji na četiri pobjederezultat je izjednačen 2:2, a peti susret igra se u četvrtak u Miamiu.
DETROIT, 1. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - U četvrtom susretu finala Istočne konferencije NBA lige košarkaši Detroit Pistonsa su na svom parketu svladali Miami Heat sa 106:96. U seriji na četiri pobjede rezultat je izjednačen 2:2, a peti susret igra se u četvrtak u Miamiu.

Aktualni prvaci odlično su otvorili utakmicu. Do poluvremena su stvorili 14 koševa prednosti, upisali su 17 asistencija, a zanimljivo nisu izgubili niti jednu loptu. U trećoj dionici Miami je priprijetio, no Pistonsi su do konca utakmice zadržali prednost. Ključni igrači u trijumfu Pistonsa bili su Richard Hamilton (28 koševa i 8 asistencija), Rasheed Wallace (20 koševa), Chauncey Billups (17 koševa i 7 asistencija) i Tayshaun Prince (15 koševa, 9 skokova). Jedini član prve petorke koji nije upisao dvoznamenkasti broj koševa bio je Ben Wallace (4 koša), no on je uhvatio 15 lopti.

"Igrali smo nešto bolje nego prijašnjih večeri. Sada se moramo koncentrirati i pokušati pobijediti u Miamiu," kazao je trener Pistonsa, Larry Brown.

U gostujućim redovima strijelce je predvodio Dwyane Wade (28 koševa), Shaquille O'Neal je igrao 25 minuta i ubacio 12 koševa, uz 5 skokova, Udonis Haslem je dodao 14 koševa i 9 skokova, a Eddie Jones 11 koševa i 10 skokova.

"Razočaran sam igrom u obrani. Posebice u prvom dijelu kada su nam Pistonsi ubacili 60 koševa. Nikako nismo uspjeli postaviti obranu na pravi način i to je razlog našeg poraza," kazao je trener Heata, Stan Van Gundy.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙