FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kylie Minogue slavi rođendan kod kuće u Melbourneu

SYDNEY, 28. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Obožavatelji su se okupili usubotu ispred kuće pop dive Kylie Minogue u Melbourneu, gdje ona slavisvoj 37. rođendan, u nadi da će se pjevačica prvi put pojaviti ujavnosti od 20. svibnja kada je bila podvrgnuta operaciji karcinomadojke.
SYDNEY, 28. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Obožavatelji su se okupili u subotu ispred kuće pop dive Kylie Minogue u Melbourneu, gdje ona slavi svoj 37. rođendan, u nadi da će se pjevačica prvi put pojaviti u javnosti od 20. svibnja kada je bila podvrgnuta operaciji karcinoma dojke.

"Kylie provodi dan s obitelji i prijateljima u Melbourneu", rekla je njezina glasnogovornica. "Ostavit ćemo Kylie da uživa".

Vjeruje se da je Minogue u društvu svog dečka, francuskog glumca Oliviera Martineza. Pored nje je također njezina mlađa sestra Dannii Minogue.

Šokantna dijagnoza i gotovo trenutačna operacija izazvala je otkazivanje u posljednji trenutak predviđene turneje Kylie Minogue. Kylie je primila puno poruka iz cijelog svijeta sa željama za brzim ozdravljenjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙