FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka: španjolski tisak o utakmici

MADRID, 26. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Iako su španjolski kluboviove godine doživjeli svojevrsni fjasko u Ligi prvaka, španjolski tisakje pobjedu Liverpoola prisvojio zbog španjolskog trenera i velikogbroja igrača u redovima engleskog kluba.
MADRID, 26. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Iako su španjolski klubovi ove godine doživjeli svojevrsni fjasko u Ligi prvaka, španjolski tisak je pobjedu Liverpoola prisvojio zbog španjolskog trenera i velikog broja igrača u redovima engleskog kluba.

"Liverpool y Ole", donosi u naslovu dnevnik AS, pu hvale za ulogu trenera Rafe Beniteza i igrača Xabia Alonsa i Luisa Garciu u finalu.

Nacionalni dnevnik El Pais kao najzaslužnijeg za osvajanje naslova europskog prvaka ističe bivšega trenera Valencie Beniteza kojeg naziva "Kraljem sa Merseysidea". Svaka čast Gerrardu i Dudeku, ali naslov je osvojen zbog metodičnosti i genijalnosti Rafe Beniteza i njegovih španjolskih pomoćnika koji su pomalo limitiranu momčad uvjerili da mogu biti prvaci.

Benitez je tek četvrti španjolski trener sa naslovom europskoga prvaka, podsjeća El Pais, prijećajući se Realovih trenera Jose Villalonge, Miguela Munoza i Vicentea del Bosquea.

Za El Mundo Deportivo igrač odluke je bio Xabi Alonso, koji je utakmicu odigrao bez pogreške, zabivši dva pogotka, dok je Luis Garcia pretrčao kilometre i kilometre, a spasio je i sigurni zgoditak u prvom poluvremenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙