FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biščević primio u oproštajni posjet predstavnicu UNHCR-a

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanjau Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) HidoBiščević primio je u srijedu u oproštajni posjet predstavnicu Visokogpovjerenstva Ujedinjenih naroda za izbjeglice (UNHCR) CatherineBertrand, doznaje se iz priopćenja Ministarstva.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) Hido Biščević primio je u srijedu u oproštajni posjet predstavnicu Visokog povjerenstva Ujedinjenih naroda za izbjeglice (UNHCR) Catherine Bertrand, doznaje se iz priopćenja Ministarstva.

Bertrand se zahvalila na suradnji tijekom njezina mandata te istaknula veliki napredak koji je postignut u Hrvatskoj po pitanju izbjeglica, posebice činjenicu da je Hrvatska od korisnika pomoći i sama prerasla u značajnog donatora financijskih sredstava, stoji u službenom priopćenju.

Obje strane su se suglasile kako je potrebno ubrzati aktivnosti na provedbi Sarajevske deklaracije, dodaje isti izvor. Bertrand je napomenula da, s obzirom na svoje višegodišnje radno iskustvo bavljenja problemom izbjeglica, i dalje stoji na raspolaganju Republici Hrvatskoj, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙