FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski kuharski kup u Zadru 27. svibnja

ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog kuharskogsaveza u zadarskom će se hotelu "Kolovare" 27. svibnja održatiHrvatski kuharski kup "Zlatna tuna" na kojem će se 20-ak šefovakuhinje natjecati u spravljanju jela od tunjevine, izvijestili su iztoga Saveza.
ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog kuharskog saveza u zadarskom će se hotelu "Kolovare" 27. svibnja održati Hrvatski kuharski kup "Zlatna tuna" na kojem će se 20-ak šefova kuhinje natjecati u spravljanju jela od tunjevine, izvijestili su iz toga Saveza.

Tim se natjecanjem taj Savez, kako pojašnjava njegov glavni tajnik Borislav Šimenc, uključuje u ovogodišnju akciju Hrvatske turističke zajednice (HTZ) "Čovjek-ključ uspjeha u turizmu", koja u središtu ima pojedinca odnosno radnika u turizmu i ugostiteljstvu.

Dodaje i da će osim natjecateljskog dijela, kuharski kup "Zlatna tuna" biti i prigoda za razmjenu strukovnih iskustava te promociju hrvatske kulinarske ponude.

Hrvatski kuharski savez osnovan je u svibnju 2003., danas ga čine 18 županijskih udruga kuhara. Osnovni cilj rada im je, uz organizirano okupljanje kuhara, stvoriti uvjete za razvoj ukupne gastronomske djelatnosti, stručno osposobljavanje i usavršavanje kuhara te promocija hrvatske kulinarske baštine.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙