FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prevrnut kamion kod Žaborića

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Zbog prevrnutog teretnog vozilazatvorena je jadranska magistrala kod mjesta Žaborić, javlja Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Zbog prevrnutog teretnog vozila zatvorena je jadranska magistrala kod mjesta Žaborić, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Promet se preusmjerava iz smjera Šibenika na ŽC 6108 Žaborić-Jadrtovac, a iz smjera Splita u Segetu Donjem na D58 preko Boraje za Šibenik.

Posvuda su mokri i skliski kolnici, posebice na A1 Split-Zagreb, na dionici Gospić-tunel Sv.Rok. Na dionici čvor Oštrovica-tunel Tuhobić, autoceste A6 Rijeka-Zagreb, magla mjestimično smanjuje vidljivost i usporava prometovanje, kao i jak vjetar na dionici Vrpolje-Dugopolje autoceste A1 Split-Zagreb. Promet je slabe, do srednje gustoće, na većini cesta i teče bez duljih zastoja. Iznimno, zastoji su mogući na dionicama prometnica, gdje su u tijeku radovi, posebice na autocesti A3, Bregana-Županja, te obilaznici Zagreba, gdje je nužno voziti pozornije i poštovati postavljenu signalizaciju.

Pojačan je promet teretnih vozila na GP Macelj u oba smjera. Na većini ostalih graničnih prijelaza, prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙