FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pianino postavljen u sobi tajanstvenog glazbenika koji gubi pamćenje

LONDON, 21. svibnja 2005. (Hina/AFP) - "Pijanist", tajanstveniglazbenik otkriven prošlog mjeseca na engleskoj plaži, dobio jeglasovir u svojoj sobi na psihijatrijskom odjelu u Kentu gdje jesmješten, priopćio je u petak bolnički glasnogovornik.
LONDON, 21. svibnja 2005. (Hina/AFP) - "Pijanist", tajanstveni glazbenik otkriven prošlog mjeseca na engleskoj plaži, dobio je glasovir u svojoj sobi na psihijatrijskom odjelu u Kentu gdje je smješten, priopćio je u petak bolnički glasnogovornik.

"Sada možemo potvrditi da XY ima pianino u svojoj sobi i da su liječnici počeli primjenjivati terapiju glazbom i umjetnošću", rekao je.

"Nije bilo promjene u njegovu stanju", kazao je ne navodeći je li "pijanist" počeo svirati svoje glazbalo.

Rekao je i da su istražitelji dobili više od tisuću poziva iz cijelog svijeta kako bi pomogli u utvrđivanju identiteta tog neznanca svijetle kose, s tužnim pogledom koji nije progovorio ni riječi otkako je 7. travnja pronađen na plaži u Kentu, na jugoistoku Engleske, u mokroj odjeći.

Kada mu je osoblje bolnice u Gillinghamu, kamo je "pijanist" prvo prevezen, dalo olovku da napiše svoje ime, on je do najsitnijih pojedinosti nacrtao ... glasovir. Kada su ga doveli pred pianino u bolničkoj kapelici pokazao je svoj talent svirajući satima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙