FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvrtina građana BiH spremna se odreći državljanstva

SARAJEVO,20. svibnja 2005.(Hina) - Tri četvrtine građana Bosne iHercegovine smatra tu državu svojom domovinom no četvrtina njihistodobno je spremna odmah se odreći bosanskohercegovačkogdržavljanstva u zamjenu za neko drugo, pokazalo je istraživanje javnogmnijenja koje je tijekom ožujka provela marketinška agencija "Prizmaistraživanja" sa sjedištem u Sarajevu i čiji su rezultati objavljeni upetak.
SARAJEVO,20. svibnja 2005.(Hina) - Tri četvrtine građana Bosne i Hercegovine smatra tu državu svojom domovinom no četvrtina njih istodobno je spremna odmah se odreći bosanskohercegovačkog državljanstva u zamjenu za neko drugo, pokazalo je istraživanje javnog mnijenja koje je tijekom ožujka provela marketinška agencija "Prizma istraživanja" sa sjedištem u Sarajevu i čiji su rezultati objavljeni u petak.

Ova agencija provela je istraživanje o kontroverznom pitanju osjećaja pripadnosti BiH na uzorku od tisuću osoba starijih od 18 godina.

Uz činjenicu da je 75 posto izjavilo da BiH smatra svojom domovinom, agencija kao najvažniji rezultat istraživanja navodi podatak da je 51 posto ispitanika kazalo da BiH smatra najljepšom zemljom na svijetu dok istodobno manje od 50 posto slavi Dan državnosti BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙