FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irački premijer počeo posjet Turskoj

ANKARA, 20. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Irački premijer Ibrahimal-Jaafari počeo je u petak dvodnevni posjet Turskoj posvećengospodarskim bilateralnim odnosima i području sigurnosti, štopredstavlja njegov prvi službeni posjet od preuzimanja dužnostiprošlog mjeseca.
ANKARA, 20. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Irački premijer Ibrahim al-Jaafari počeo je u petak dvodnevni posjet Turskoj posvećen gospodarskim bilateralnim odnosima i području sigurnosti, što predstavlja njegov prvi službeni posjet od preuzimanja dužnosti prošlog mjeseca.

"Tu je zajednička sudbina, interesno partnerstvo između Iraka i Turske što se tiče nafte, energije i izvora vodom", kazao je Jaafari po dolasku u Ankaru u četvrtak navečer, javlja agencija Anatolija.

"To su glavne teme o kojima ćemo razgovarati tijekom posjeta", dodao je premijer kojega prati značajno izaslanstvo te ministri nafte, financija, trgovine, električne energije i industrije.

Ankara javlja da će dvije strane pristupiti razmjeni pogleda na bilateralne teme i projekte suradnje glede rekonstrukcije Iraka, poharana ratom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙