FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U školama brošure "Upisi u srednju školu 2005."

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - U osmim razredima osnovnih škola uHrvatskoj, od danas se mogu dobiti brošure "Upis u srednju školu2005.", koja donosi osnovne podatke o tome što bi osmaši, njihoviroditelji ili staratelji trebali znati prije konačne odluke o izborusrednje škole.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - U osmim razredima osnovnih škola u Hrvatskoj, od danas se mogu dobiti brošure "Upis u srednju školu 2005.", koja donosi osnovne podatke o tome što bi osmaši, njihovi roditelji ili staratelji trebali znati prije konačne odluke o izboru srednje škole.

Kako je priopćeno iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, brošura sadrži uvjete za upis u srednju školu, rokove prijava i upisa, kratki pregled programa i zanimanja, kao i popis svih škola po županijama, njihove adrese i telefonske brojeve. Uz to, budući se srednjoškolci mogu informirati i o smještaju u učeničke domove, a mogu pročitati i savjete stručnjaka vezane za upise.

Brošuru koja je besplatna, izdalo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, a u svakom će osmom razredu biti po nekoliko primjeraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙