FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Urugvajac kažnjen zbog "dugog jezika"

MADRID, 23. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Napadač španjolskogprvoligaša Albacetea Urugvajac Nicolas Olivera kažnjen je sa 12.000eura, a zabranjeno mu je i treniranje s momčadi jer je javnokritizirao metode rada trenera Martina Monteaguda.
MADRID, 23. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Napadač španjolskog prvoligaša Albacetea Urugvajac Nicolas Olivera kažnjen je sa 12.000 eura, a zabranjeno mu je i treniranje s momčadi jer je javno kritizirao metode rada trenera Martina Monteaguda.

Olivera (26) je u razgovoru za dnevnik AS kazao kako trener Monteagudo u prvi sastav stavlja svoje prijatelje, a ne igrače koji se ističu na treningu. Montegaudo je trener koji ne zaslužuje trenirati ni dječake do šest godina, a kamoli ozbiljnu momčad, kazao je Olivera, koji nije očekivao tako oštru kaznu.

Urugvajac je ove sezone svega triput zaigrao za Albacete, momčad koja je pretposljednja na ljestvici i u zadnjih šest utakmica mora nadoknaditi zaostatak od 10 bodova za 17-plasiranim, ukoliko se želi spasiti ispadanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙