FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adris grupa: neto dobit 102,3 milijuna kuna

ZAGREB/ROVINJ, 16. svibnja 2005. (Hina) - Ukupan prihod Adris grupe nakraju prvoga tromjesečja ove godine iznosio je 497,8 milijuna kuna,što je za 4,5 posto više u odnosu na ukupan prihod ostvaren u istomlanjskom razdoblju.
ZAGREB/ROVINJ, 16. svibnja 2005. (Hina) - Ukupan prihod Adris grupe na kraju prvoga tromjesečja ove godine iznosio je 497,8 milijuna kuna, što je za 4,5 posto više u odnosu na ukupan prihod ostvaren u istom lanjskom razdoblju.

Dok su poslovni prihodi na razini prošlogodišnjih, operativna dobit bilježi blagi rast i u prvom tromjesečju ove godine iznosila je 139,2 milijuna kuna, objavljeno je danas iz Adris grupe.

U istom razdoblju ostvarena je dobit prije poreza u iznosu od 139 milijuna kuna, odnosno, u odnosu na prvo tromjesečje 2004, dobit prije poreza porasla je za 2,5 posto.

U usporedbi s istim izvještajnim razdobljem prošle godine, neto dobit veća je za 7,4 posto i iznosi 102,3 milijuna kuna.

Cigaretni dio poslovanja ostvario je količinsku prodaju u okviru planirane, dok turistički dio uspješno dovršava sve pripreme za početak glavne sezone, ističu iz Adris grupe.

Pritom se napominje da se u turističkim naseljima Amarin i Petalon privode kraju dvije najveće ovogodišnje investicije, ukupne vrijednosti 135 milijuna kuna. Istodobno je booking tri posto veći od prošlogodišnjeg.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙