FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konjički sport: Marko Hercigonja najbolji prvoga dana Croatia Cupa

ZAGREB, 14. svibnja 2005. (Hina) - Zagrepčanin Marko Hercigonja nakobili Bizanici pobjednik je dvije najvažnije preponske utakmice prvogdana dvodnevnog natjecanja u konjičkom sportu Croatia Cup - 1. kolo.
ZAGREB, 14. svibnja 2005. (Hina) - Zagrepčanin Marko Hercigonja na kobili Bizanici pobjednik je dvije najvažnije preponske utakmice prvog dana dvodnevnog natjecanja u konjičkom sportu Croatia Cup - 1. kolo.

On je u utakmici preko prepona na visini 1.20m bez negativnih bodova završio parkur bez negativnih bodova i to u najboljem vremenu, a u utakmici s rastućim poteškoćama ponovno je bio najbrži među jahačima koji su sakupili maksimalnih 44 boda.

Osim preponskih utakmica u subotu je na hipodromu u Zagrebu vožena i revijalna utakmica u vožnji dvoprega, gdje je nastupilo 10 najboljih dvoprega iz Hrvatske.

Natjecanje u odličnoj organizaciji Hrvatskog konjičkog poola, hipodroma Zagreb i KK Zagreb se nastavlja u nedjelju s četiri utakmice od kojih najviše pozornosti privlače dvije poslijepodnevne koje će se bodovagti za juniorski i seniroski Croatia Cup.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙