FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Filipinski ribari veslima zatukli dupina

ZAMBOANGA CITY, 14. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Filipinski su ribariveslima zatukli dupina za kojega su, navodno, mislili da je morskipas.
ZAMBOANGA CITY, 14. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Filipinski su ribari veslima zatukli dupina za kojega su, navodno, mislili da je morski pas.

Dupin dugačak 2,4 metra nasukao se na obalu lučkoga grada Zamboanga City 875 kilometara južno od Manile kad su ga primijetili ribari. Udarali su ga veslima sve dok ih lučki radnici nisu zaustavili. Ozlijeđena životinja prenesena je u pomorsku školu, ali je uginula dva sata poslije.

Ribari su, kako je rekao dužnosnik gradskoga ureda za poljoprivredu, tvrdili kako su mislili da je riječ o morskom psu. "No to ne može biti istina. Oni su znali da je to bio dupin i samo su željeli njegovo meso, koje jedu", dodao je dužnosnik.

Jedan od lučkih radnika koji su spasili dupina, rekao je da se životinja pokušala odmoriti jer se zapetljala u ribarske mreže. "Bilo nam je žao dupina jer je plakao", rekao je. "Željeli smo zaustaviti ribare. Nažalost, životinja nije preživjela."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙