FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tempo znatno povećao gubitak

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Gubitak građevinskog poduzeća Tempou prvom tromjesečju ove godine iznosio je 6,93 milijuna kuna, što jeviše nego dvostruko povećanje gubitka iz prvog lanjskog tromjesečjakoji je iznosio 3,04 milijuna kuna, podaci su iz izvještaja oposlovanju Tempa u prvom tromjesečju koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Gubitak građevinskog poduzeća Tempo u prvom tromjesečju ove godine iznosio je 6,93 milijuna kuna, što je više nego dvostruko povećanje gubitka iz prvog lanjskog tromjesečja koji je iznosio 3,04 milijuna kuna, podaci su iz izvještaja o poslovanju Tempa u prvom tromjesečju koje prenosi Zagrebačka burza.

Višestruki pad bilježe i ukupni prihodi koji su u prva tri mjeseca iznosili 21,06 milijuna kuna, što je znatno manje u odnosu na lanjskih 97,68 milijuna kuna. Prihodi od prodaje u zemlji pali su sa 96,65 na 17,12 milijuna kuna, a prihoda od prodaje u inozemstvu nije bilo ni u lanjskom ni u ovogodišnjem prvom tromjesečju.

Smanjeni su i ukupni rashodi i to sa 100,72 na 28 milijuna kuna.

Tvrtka Tempo u većinskom je vlasništvu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje koji je vlasnik 93,88 posto dionica. Krajem prvog tromjesečja imala je je 722 zaposlenih.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙