FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gubitak Adriachema u prvom tromjesečju 4,39 milijuna kuna

ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Neto gubitak Adriachema iz KaštelSućurca u prvom tromjesečju ove godine iznosio je 4,39 milijuna kuna ibio je znatno veći od neto gubitka iz prva tri mjeseca prošle godinekoji je iznosio 1,88 milijuna kuna, podaci su iz financijskog izvješćate tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Neto gubitak Adriachema iz Kaštel Sućurca u prvom tromjesečju ove godine iznosio je 4,39 milijuna kuna i bio je znatno veći od neto gubitka iz prva tri mjeseca prošle godine koji je iznosio 1,88 milijuna kuna, podaci su iz financijskog izvješća te tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

Ukupni prihodi tvrtke pali su sa 4,62 milijuna kuna u lanjskom prvom tromjesečju, na 2,02 milijuna kuna u prva tri mjeseca ove godine. Pritom su u padu i prihodi od prodaje u zemlji (sa 2,2 na 1,3 milijuna kuna) i prihodi od prodaje u inozemstvu (sa 1,98 milijuna kuna na 435 tisuća kuna).

Istodobno, za 1,2 posto smanjeni su ukupni rashodi, sa 6,5 na 6,42 milijuna kuna.

Tvrtka Adriachem bavi se proizvodnjom ploča, listova, cijevi i profila od plastike. Ima 270 zaposlenih, a u vlasničkoj strukturi dominira Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje sa 66,45 posto dioničkog udjela. Drugi dioničar po snazi je Hrvatski fond za privatizaciju sa 9,48 posto dionica.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙