FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otac u SAD-u optužen za ubojstvo kćeri i njene prijateljice

WASHINGTON, 11. svibnja (Hina) - Američka policija u utorak je uhitilaoca pod optužbom da je ubio svoju osmogodišnju kćeri i njenu neštostariju prijateljicu.
WASHINGTON, 11. svibnja (Hina) - Američka policija u utorak je uhitila oca pod optužbom da je ubio svoju osmogodišnju kćeri i njenu nešto stariju prijateljicu.

Jerry Hobbs je optužen za ubojstvo kćeri Laure i njene prijateljice Krystal Tobias (9), čija su tijela nađena u ponedjeljak u parku nedaleko škole koju su pohađale.

Hobbs (34) koji je nedavno pušten iz zatvora, doveo je policiju do tijela u parku gdje su posljednji put viđene kako voze bicikle, tvrdeći da je tijela ugledao dok je tražio svoju kćer.

Ubojstvo se dogodilo u gradiću Zionu u saveznoj državi Illinois, a obje djevojčice su pretučene, izbodene i ostavljene da umru u šumi.

Istražitelji nisu našli znakove seksualnog napastvovanja, a policija nije izvijestila o mogućim motivima ovoga ubojstva koje je uzdrmalo Zion gdje se ovakav zločin ne pamti.

Hobbs ima iza sebe niz sukoba sa zakonom uključujući uhićenja za napad i pružanje otpora pri uhićenju. Prije nego što je pušten u travnju ove godine odslužio je dvije godine u zatvoru u Teksasu zbog napada na susjede motornom pilom.

Ponovno je uhićen 2003. nakon što je izbjegavao tečajeve za kontrolu gnjeva i svog socijalnog radnika koji je nadzirao njegovo uvjetno puštanje na slobodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙