FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ Harry zahvalio Britancima na potpori Lesotu

LONDON, 8. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Princ Harry zahvalio je unedjelju Britancima na velikodušnosti koju su pokazali skupivši višeod milijun funti za humanitarne projekte u Lesotu.
LONDON, 8. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Princ Harry zahvalio je u nedjelju Britancima na velikodušnosti koju su pokazali skupivši više od milijun funti za humanitarne projekte u Lesotu.

Harry, najmlađi sin prestolonasljednika princa Charlesa i preminule princeze Diane, proveo je prošle godine dva mjeseca radeći na nizu humanitarnih akcija u toj malenom afričkoj kraljevini i vratio se kako bi vidio kako projekti napreduju.

Harry je od svojih sunarodnjaka zatražio pomoć za zemlju u kojoj je virusom HIV-a zaražena trećina stanovništva, a zbog suše mnogi gladuju.

"Hvala svima koji su darovali novac", rekao je Harry u priopćenju. "Pomoć ćemo izravno uputiti onima kojima je najpotrebnija", dodao je.

Harryev put u Lesoto i pomoć toj zemlji dio je napora koje kraljevska palača ulaže kako bi popravila imidž 20-godišnjeg princa nakon niza skandala iz njegova privatnog života objavljenih u medijima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙