FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Parmin vratar zadobio potres mozga

MOSKVA, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Premda je moskovski CSKAupisao uvjerljivu pobjedu protiv Parme (3:0), događaj iz 20. minute,kada je vratara Parme, Lucu Buccia pogodila petarda u glavu, bacio jesjenu na plasman ruske momčadi u finale Kupa UEFA.
MOSKVA, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Premda je moskovski CSKA upisao uvjerljivu pobjedu protiv Parme (3:0), događaj iz 20. minute, kada je vratara Parme, Lucu Buccia pogodila petarda u glavu, bacio je sjenu na plasman ruske momčadi u finale Kupa UEFA.

Nakon što je Brazilac Daniel Carvalho postigao pogodak u 20. minuti navijači moskovskog kluba proslavili su vodstvo bakljadom i bacanjem petardi. Pritom je jedan navijač bacio petardu na Parmina vratara, koja je eksplodirala na njegovoj glavi. Bucci je pritom dobio lakši potres mozga i morao je napustiti teren, a umjesto njega na vrata je stao Sebastien Frey.

"Bucci se žalio na vrtoglavicu i mučninu, očito je imao lakši potres mozga. Nadam se kako će uskoro biti OK," kazao je nakon utakmice trener talijanske momčadi, Pietro Carmignani. Talijani su najavili žalbu Europskoj nogometnoj federaciji.

Slično se dogodilo i na utakmici Inter - Milano u četvrtfinalu Lige prvaka. Tada su navijači Intera pogodili vratara suparničke momčadi, Brazilca Didu bakljom u rame. Utakmica je prekinuta, a Inter je kažnjen igranjem šest utakmica pred praznim tribinama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙