FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kup UEFA: CSKA - Parma 3:0

MOSKVA, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nogometaši moskovskog CSKAprvi su finalisti Kupa UEFA. CSKA je u uzvratnom dvoboju polufinalapobijedio talijansku Parmu 3:0, a kako je prvi susret završio bezpogodaka, Moskovljani su izborili finalni ogled na Jose Alvaladestadionu u Lisabonu.
MOSKVA, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nogometaši moskovskog CSKA prvi su finalisti Kupa UEFA. CSKA je u uzvratnom dvoboju polufinala pobijedio talijansku Parmu 3:0, a kako je prvi susret završio bez pogodaka, Moskovljani su izborili finalni ogled na Jose Alvalade stadionu u Lisabonu.

Strijelci za CSKA bili su Daniel Carvalho (10, 53) i Vasili Berezutski (60). Parma je posljednje minute igrala bez isključenog Daniela Bonere. Hrvatski reprezentativac Ivica Olić igrao je za CSKA do 58. minute kada ga je zamijenio Miloš Krasić.

Plasiravši se u finale Kupa UEFA CSKA je postao drugi moskovski klub koji je izborio završni ogled nekog europskog kupa. Do sada to je uspjelo jedino Dinamu, koji je 1972. godine poražen u finalu Kupa kupova od Rangersa.

U drugom polufinalnom susretu sastaju se AZ Alkmaar i Sporting. U prvom dvoboju Sporting je slavio 2:1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙