FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trinaest osoba ubijeno u napadima pobunjenika u Iraku

BAGDAD, 23. travnja 2005. (Hina/dpa) - Najmanje trinaest Iračanaubijeno je u subotu diljem zemlje dok se nastavljaju napadi iračkihpobunjenika na pripadnike Iračke nacionalne garde i koalicijskesnage.
BAGDAD, 23. travnja 2005. (Hina/dpa) - Najmanje trinaest Iračana ubijeno je u subotu diljem zemlje dok se nastavljaju napadi iračkih pobunjenika na pripadnike Iračke nacionalne garde i koalicijske snage.

Osam iračkih vojnika ubijeno je kad je njihov konvoj naišao na improviziranu eksplozivnu napravu u Abu Ghraibu zapadno od glavnog grada Bagdada, priopćila je policija.

Vojnici su nakon eksplozije otvorili vatru pri čemu su ubili jednog civila koji se nalazio u blizini mjesta događaja. U eksploziji je ranjeno najmanje 20 vojnika.

U odvojenom incidentu u Jusufiji, 40 km južno od Bagdada, dvojica vojnika su poginula, a još trojica ranjena u napadu pobunjenika na njihov konvoj.

Automobil bomba eksplodirao je nedaleko od šijitske džamije u Basri pri čemu su poginule dvije osobe, dok ih je više ranjeno, rekli su očevici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙