FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pogodak Liverpoola je regularan

LONDON, 4. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što su nogometašiLiverpoola pobijedili Chelsea i plasirali se u finale Lige prvakaglavna tema nogometnih rasprava na Otoku je pitanje o regularnostipogotka Luisa Garcie.
LONDON, 4. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što su nogometaši Liverpoola pobijedili Chelsea i plasirali se u finale Lige prvaka glavna tema nogometnih rasprava na Otoku je pitanje o regularnosti pogotka Luisa Garcie.

Jedna od ključnih osoba u cijeloj priči, pomoćni sudac Roman Slysko i dalje tvrdi kako nije pogriješio. "Pogodak Liverpoola je apsolutno regularan. Bila je to vrlo nezgodna situacija, no lopta je prošla gol-liniju," kazao je Slovak, koji je signalizirao glavnom sucu Lubošu Michelu da je lopta prešla liniju.

U taboru novog engleskog prvaka Chelsea tvrde kako Slysko sa svoje pozicije nikako nije mogao vidjeti loptu. Menadžer Bluesa, Jose Mourinho nakon utakmice je oštro napao suce zbog priznatog pogotka.

"Pomoćni sudac nikako nije mogao vidjeti da li je lopta ušla u gol. S njegove pozicije to je bilo nemoguće," ljutio se Mourinho.

Naravno, igrači Liverpoola uvjereni su u ispravnost sudačkih odluka. "Luisova lopta je prošla crtu. Nema nikakve mrlje na našem pogotku. U redovima Chelsea mogu biti sretni što im sudac nije isključio vratara i dosudio jedanaesterac na Barošu, već je pustio prednost. Mogli su ostati bez vratara i gubiti 0:1," smatra kapetan Redsa Steven Gerrard.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙