FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Europa: 100 tisuća novih Focusa prodano u 2005.

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Prodaja nove serije Forda Focusa uEuropi od početka godine dostigla je brojku od 100 tisuća, prenosigeneralni uvoznik i distributer Forda za Hrvatsku Grand Auto.
ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Prodaja nove serije Forda Focusa u Europi od početka godine dostigla je brojku od 100 tisuća, prenosi generalni uvoznik i distributer Forda za Hrvatsku Grand Auto.

Najuspješnija tržišta Forda Focusa su Velika Britanija, Španjolska, Njemačka i Italija, a s prošlogodišnjih 15 tisuća automobila, ukupno je prodano više od 115 tisuća novih Focusa.

Prodaja novog Ford Focusa započela je krajem 2004. godine.

Proizvodnja novog Focusa započela je u jesen 2004. godine u Saarlouisu, u Njemačkoj. Tvornička postrojenja u Valenciji u Španjolskoj započela su s proizvodnjom novih modela u siječnju ove godine, dok je proizvodnja nove generacije Focusa u Fordovoj tvornici u Sankt Petersburgu u Rusiji planirana za početak ljeta.

S više od 3,2 milijuna prodanih jedinica u Europi od njegovog predstavljanja u listopadu 1998., Focus je Fordov najprodavaniji model i jedan od najpopularnijih automobila Europe.

(Hina) xpp/xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙