FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veslanje: Mario Vekić uvjerljiv u samcu

ZAGREB, 30. travnja 2005. (Hina) - Prvog dana natjecanja na Otvorenomprvenstvu grada Zagreba u veslanju koje se ovoga vikenda održava naregatnoj stazi jezera Jarun najviše zanimanja pobudile su utrke samacai dvojaca bez kormilara u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.
ZAGREB, 30. travnja 2005. (Hina) - Prvog dana natjecanja na Otvorenom prvenstvu grada Zagreba u veslanju koje se ovoga vikenda održava na regatnoj stazi jezera Jarun najviše zanimanja pobudile su utrke samaca i dvojaca bez kormilara u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

U juniorskom samcu pobjedu je odnio mladostaš Valent Sinković, uzvrativši za poraz od prethodnog dana, koji mu je na kontrolnoj utrci za veslačku izbornu vrstu nanio skifist Trešnjevke Damir Martin. Dvojac bez kormilara također je pripao mladim veslačima Mladosti, Barloviću i Žuniću.

Seniorski samac uvjerljivo je osvojio Mario Vekić iz Mladosti, a u mlađim kategorijama su pobjede odnijele posade Croatije iz Zagreba, Krke iz Šibenika, Dupina iz Tisnog, Jaruna iz Zagreba, Istre iz Pule, Iktusa iz Osijeka, Jadrana iz Rijeke i Mornara iz Splita.

Zanimljivost je da su pobjedu u kraljevskoj disciplini, osmercu, pobjedu odnijeli fakultetski klubovi. Kod žena Ekonomist, a kod muškaraca PMF.

Natjecanja se nastavljaju u nedjelju jutarnjim kvalifikacijama u 9 sati i finalima od 14 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙