FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatsko izaslanstvo na zasjedanju Parlamentarne skupštine VE-a

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo Hrvatskoga sabora uParlamentarnoj skupštini Vijeća Europe (VE), kojega čine Neven Mimica,Ivo Banac, Slaven Letica i Miljenko Dorić sudjelovat će u radu 2.dijela redovitog zasjedanja Parlamentarne skupštine VE koje će seodržati od 25. do 29. travnja u Strasbourgu, priopćeno je iz Hrvatskogsabora.
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe (VE), kojega čine Neven Mimica, Ivo Banac, Slaven Letica i Miljenko Dorić sudjelovat će u radu 2. dijela redovitog zasjedanja Parlamentarne skupštine VE koje će se održati od 25. do 29. travnja u Strasbourgu, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.

Na dnevnom redu su, među ostalim, "Migracije i integracije: izazov i prilika za Europu", "Pomoć pacijentima pri kraju života", "Smanjenje zagađenja mora", te "Prava djece u institucijama: nastavak provođenja Preporuke 1601 (2003) Vijeća Europe".

Parlamentarnoj skupštini obratit će se i niz državnika kao što su Jean-Claude Juncker, premijer Luxembourga i predsjednik Vijeća Europske Unije te Svetozar Marović, predsjednik Srbije i Crne Gore.

Pored sudjelovanja u radu plenarnih sjednica, članovi izaslanstva sudjelovat će i u radu svojih odbora i političkih grupa, stoji u priopćenju Hrvatskog sabora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙